Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Mamić ima problema sa samokontrolom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psihijatrijsko vještačenje koje već tjednima okupira javnost napokon je čini se završeno. Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić duševno je potpuno zdrav, ali pokazuje narcisoidne kakakteristike i ima problema sa samokontrolom.

Zdravko Mamić duševno je zdrav, ali narcisoidan. Nije ovisan o drogama, ali ima poremećaj osobnosti. 

Ambiciozan je i emotivno vrlo osjetljiv, bez samokontrole. Prema neslužbenim informacijama, upravo ove riječi stoje u nalazu sudskog vještaka Davora Zdunića. 

Podsjetimo, psihijatrijsko vještačenje izvršnog dopredsjednika Dinama naložio je Općinski sud u Zagreb, a vještačenjem se trebalo utvrditi je li Zdravko Mamić bio smanjeno ubrojiv kada je uništio službeni spis i potukao se sa pročelnikom gradskog zavoda za planiranje razvoj grada i zaštitu okoliša Miljenkom Mesićem. 

Službeni detalji vještačenja bit će poznati nakon rasprave određene za siječanj. Isto tako, neslužbeno doznajemo kako je toksikološka analiza opovrgnula glasine o uzimanju droga. 

Utvrđeno je kako Dinamov dopredsjednik nije uzimao nikakve droge u posljednjih 6 mjeseci. 

Nalaz sudskog vještaka dostavljen je svim stranama u sudskom postupku, a u siječnju će o rezultatima vještačenja svjedočiti i sudski vještak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene