Obavijesti Video Pretražite Navigacija

UEFA smanjila kazne igračima Valencie i Intera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europska nogometna federacija (UEFA) smanjila je kaznu Valencijinu igraču Davidu Navarru (koji se proslavio razbijanjem nosa Argentincu Nicolasu Burdissu na utakmici Lige prvaka Valencia – Inter). Manju kaznu 'zaradili' su i Carlos Marchena (Valencia) te igrači Intera Ivan Cordoba i Maicon.

UEFA je smanjila kaznu Navarru sa sedam na šest mjeseci suspenzije uz rok kušnje od dvije godine. Ukoliko ponovi sličnu glupost Navarro će biti kažnjen suspenzijom od osam mjeseci. Marcheni je prvotno suspendiran na četiri europske utakmice neigranja, a sada mu je kazna smanjena za dvije utakmice.

Pročitajte i ovo Jutro nakon stravičnog požara u Valenciji - 7 Užas u Španjolskoj FOTO/VIDEO Jutro nakon stravičnog požara: Prizori su dramatični, a još se traga za 19 osoba Slika nije dostupna Snimka tučnjave Intera i Valencije

Interovom braniču Cordobi kazna je smanjena sa tri na dvije utakmice pauze, dok će Maicon pauzirati tri umjesto šest utakmica. Jedini kojem je kazna potvrđena je Burdisso i on će pauzirati šest europskih utakmica.

"Sretan sam što je UEFA uvažila moju ispriku i žalbu. Iskreno se kajem zbog gluposti koju sam načinio," kazao je Navarro koji je i započeo gužvu na Mestalli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene