Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Europska nogometna federacija (UEFA) smanjila je kaznu Valencijinu igraču Davidu Navarru (koji se proslavio razbijanjem nosa Argentincu Nicolasu Burdissu na utakmici Lige prvaka Valencia – Inter). Manju kaznu 'zaradili' su i Carlos Marchena (Valencia) te igrači Intera Ivan Cordoba i Maicon.


UEFA je smanjila kaznu Navarru sa sedam na šest mjeseci suspenzije uz rok kušnje od dvije godine. Ukoliko ponovi sličnu glupost Navarro će biti kažnjen suspenzijom od osam mjeseci. Marcheni je prvotno suspendiran na četiri europske utakmice neigranja, a sada mu je kazna smanjena za dvije utakmice.

Vezani članci Slika nije dostupna UEFA izrekla kazne za igrače Valencie i Intera Slika nije dostupna Snimka tučnjave Intera i Valencije

Interovom braniču Cordobi kazna je smanjena sa tri na dvije utakmice pauze, dok će Maicon pauzirati tri umjesto šest utakmica. Jedini kojem je kazna potvrđena je Burdisso i on će pauzirati šest europskih utakmica.

"Sretan sam što je UEFA uvažila moju ispriku i žalbu. Iskreno se kajem zbog gluposti koju sam načinio," kazao je Navarro koji je i započeo gužvu na Mestalli.