Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Minhenski je Bayern primio veći broj ponuda za napadača Roya Makaaya i sasvim je sigurno da će Nizozemac napustiti bavarski klub, no čini se da će se vratiti u domovinu.


Otkako je 2003. za 20 milijuna eura stogao iz španjolskog deportiva, 32-godišnji Makaay je za Bayern postigao 78 pogodaka u 129 ligaških utakmica (16 samo ove sezone). No, kako je klub kupio dva nova napadača ( Lucu Tonija i Miroslava Klosea), pretpostavlja se da su već računali na njegov odlazak iz kluba. 

Vezani članci Slika nije dostupna Škrti Bavarci: Bayern traži FIFA-u novac za Robbena! Slika nije dostupna Olić u problemima pred važne utakmice Bilić boysa!

"Pretpostavljam da će napustiti Bayern. Imamo mnoge ponude. Želim mu zahvaliti na uspješne 4 godine u klubu, bio je naš vrlo važan igrač, no zamolio nas je da ga pustimo da se vrati u domovinu. Njemu i obitelji želim sve najbolje", izjavio je čelnik kluba Karl-Heinz Rummenigge. 

Nizozemski mediji prenose da je transfer Makaaya u klub iz Rotterdama već gotova stvar. Službeni oproštaj od Bayerna očekuje se 10. kolovoza kada će se na Allianz Areni održati počasni oproštaj od Mehmeta Scholla.