Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Lippi odbio Juventus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski nogometni stručnjak Marcello Lippi, koji je prošloga ljeta s Italijom osvojio naslov svjetksog prvaka, odbio je ponudu svog bivšeg kluba Juventusa da od sljedeće sezone ponovno vodi njegovu prvu momčad.

Lippi je u razgovoru za talijansku državnu televiziju RAI izjavio kako se još uvijek nema namjeru vratiti trenerskom poslu, već da će produžiti svoj odmor na kojemu je od osvajanja naslova svjetskog prvaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Lippi: Ne želim Deschampsov posao Slika nije dostupna Lippi i Emerson opet u Juventusu?

"Već sam rekao da se namjeravam odmarati još nekoliko mjeseci, pa prema tome neću preuzeti Juventus. U tom klubu sam proveo sam prekrasnih i uspješnih godina i on će uvijek ostati u mom srcu, ali još se nemam namjeru vratiti", rekao ej Lippi.

Juventus je ostao bez trenera nakon što je u subotu Didier Deschamps zbog neslaganja s vodstvom kluba u vezi politike dovođenja igrača podnio ostavku iako je ove sezone uvjerljivo osvojio prvo mjesto u drugoj ligi i izborio povratak u društvo najboljih nakon godine dana izbivanja zbog umiješanosti u namještanje rezultata u sezonama 2004/05. i 2005/06.

Do kraja sezone Juventus će voditi Giancarlo Corradini, koji je bio pomoćnik Deschampsu, ali i Lippiju i Capellu dok su bili na klupi "stare dame".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene