Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: 60. pogodak za Inzaghija i Ševčenka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijan Filippo Inzaghi i Ukrajinac Andrij Ševčenko u utorak su proslavili svoje jubilarne, 60. pogotke u europskim kupovima, te ih još samo dva zgoditka dijele od izjednačenja rekorda svih vremena koji sa 62 pogotka drži legendarni Nijemac Gerd Mueller.

Prvak Europe AC Milan je na svom San Siru svladao Benficu sa 2:1, a drugi zgoditak djelo je Filippa Inzaghia. Njegov bivši suigrač Andrij Ševčenko također je došao do 60. zgoditka, usput spasivši svoj Chelsea od senzacionalnog poraza u Londonu od Rosenborga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iz Zaba Referade ravno na Wembley - "London Te zove!" Slika nije dostupna Makaay postigao najbrži pogodak u Ligi prvaka

Utorak je bio dobar dan i za Španjolca Raula, koji je prvim pogotkom za Real protiv Werdera došao do brojke 59, pa je i on u najužoj konkurenciji za lov na Muellerov rekord. Na istoj utakmici Nizozemac Ruud Van Nistelrooy postigao je svoj 50. pogodak u Ligi prvaka, a da sve bude u znaku "jubilarnosti", upravo je njegov zgoditak 300-ti koji je Real postigao u Ligi prvaka.

Europski doprvak Liverpool je igrao 1:1 u gostima kod Porta, a "Redsi" su nastavili negativnu tradiciju jer već 23 godine nisu dobili utakmicu u Portugalu. Tradicije se držao i škotski Celtic, koji je poražen kod Šahtara, a Škotima je to već 13. poraz u 14 gostovanja na utakmicama Ligi prvaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene