Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga Kup: Chelsea bez Terryja, Arsenal s klincima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kapetan engleskog nogometnog prvaka Chelsea, John Terry propustit će finalni susret Liga Kupa protiv Arsenala koji se u nedjelju igra na Millennium stadionu u Cardiffu.

Terry je ozlijedio gležanj u sedmoj minuti susreta protiv Porta zbog čega će pauzirati najmanje dva tjedna. Branič engleske vrste vratio se na nogometni teren prije tri tjedna nakon što je dva mjeseca pauzirao zbog ozljede leđa. Ogled u Cardiffu propustit će i Khalid Boulahrouz, a upitan je i nastup Arjena Robbena i Ashleya Colea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger: 'Ovo su najbolji mladi igrači koje sam ikad trenirao!' Slika nije dostupna Chelsea osvojio Liga Kup

"Ponovo smo ostali samo s jednim središnjim braničem, Ricardom Carvalhom, zbog čega će Michael Essien preseliti u zadnji red. Nastavili su se naši problemi s ozljedama, no u Cardiffu želimo osvojiti prvi trofej ove sezone," kazao je menadžer Bluesa Jose Mourinho.

U najjačem sastavu neće nastupiti ni Arsenal, međutim, razlog  nisu ozljede. "Finale Liga Kupa su izborili mladi igrači bez naših glavnih zvijezda. Zbog toga su dečki zaslužili nastupiti i u finalu," otkrio je menadžer Arsenala Arsene Wenger uoči prvog londonskog finala u Liga Kupu. Priliku će dobiti Philippe Senderos, Gael Clichy, Armand Traore, Abou Diaby i Jeremie Aliadiere.

"Bez obzira na sastav vjerujem kako možemo osvojiti Liga Kup," dodao je Wenger.

Arsenal je posljednji put u Liga Kupu slavio 1993. godine, a Chelsea prije dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene