Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kup UEFA: 7 klubova sigurni u šesnaestinu finala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon okončanog 4. kola u prve četiri skupine Lige UEFA poznato je šest klubova koji su se probili u šesnaestinu finala i priključili Helsingborgsu, a najneizvjesnije je u skupini D u kojoj je zagrebački Dinamo i u kojoj još nitko nije otpao.

Iz skupine D prolaz su osigurali HSV i Basel, koji međusobno igraju u zadnjem kolu, norveški Brann je okončao natjecanje sa 4 boda i razlikom pogodaka od 3:4, a dvoboj Rennesa i Dinama dat će odluku o "trećem putniku". I Francuzima i Zagrepčanima potrebna je visoka pobjeda, Dinamu sa minimalno dva razlike, a Rennesu trijumf od tek tri i više zgoditaka znači prolazak. Norvežani će proći ukoliko utakmica završi neriješeno ili nijedna od momčadi ne ostvari pobjedu s potrebnom razlikom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kraj agonije Stadion na kojem se igrao Kup UEFA-e prodan za 2 milijuna kuna Slika nije dostupna Jučer na Prevlaci HDZ traži odgovor od policije: Zašto je Karamarku bio zabranjen prolaz?

U skupini A prolaz je osigurao Everton, a prije zadnjeg kola
eliminirana je grčka Larissa. Iz skupine B mirni su Panathinaikos i Atletico Madrid, kao i moskovska Lokomotiva koja je ispala, a treći sudionik šesnaestine finala bit će Kopenhagen ili Aberdeen. U skupini C dalje je prošao Villarreal, a ispao IF Elfsborg, dok za prolaz još konkuriraju Fiorentina, AEK i Mlada Boleslav.

U slučaju skupina koje se igraju u četvrtak zasad je izvjesno samo da je iz skupine E eliminiran Toulouse, te da je u šesnaestini finala švedski Helsingborgs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene