Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pomoćnik trenera kubanske reprezentacije za mlađe od 23 godine Dagoberto Lara također je pobjegao iz hotela u kojem je u Tampi na Floridi boravila reprezentacija koja sudjeluje na predolimpijskom turniru.


Lara koji je bio glavni pomoćnik izbornika objasnio je svoj bijeg u razgovoru za Canal 41 America TV, jedan španjolski televizijski kanal u Miamiju.

Vezani članci Slika nije dostupna S EURA odlazimo sa 12,5 milijuna eura Slika nije dostupna Bilić u džepu nosi medaljon svetog Ante

'Sada su pokušavali zatvoriti igru, kako se to kaže na Kubi. Bilo je više kontrola. Izlazili smo iz hotela na stražnja vrata. Morali smo jesti zajedno i nakon toga se vraćati u sobe. S obzirom na situaciju, brzo sam donio odluku da pobjegnem', rekao je Lara.

Vratar reprezentacije Jose Manuel Miranda, kao i igrači Erlys Garcia Baro, Yenier Bermudez (kapetan), Yordany Alvarez i Loanni Cartaya Prieto također su prebjegli u srijedu tijekom dana, a njihov su primjer iduću noć slijedili suigrači Yendri Diaz i Eder Roldan.

Kuba koja je izgubila od Hondurasa 2:0, ima samo jedan bod u skupini A turnira, ali još se uvijek može kvalificirati na olimpijske igre kao pobijedi Panamu 2:0 u subotu, a Honduras istovremeno pobijedi SAD istim rezultatom.