Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kraj sezone za Shaya Givena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar irske nogometne reprezentacije i engleskog premierligaša Newcastle Uniteda, Shay Given po svemu sudeći završio je ovu sezonu zbog ozljede gležnja.

Given se ozlijedio 23. veljače u susretu s Manchester Unitedom i nakon što terapija nije donijela željeni pomak, Given će ovoga tjedan u Munchenu operirati gležanj. Operativni zahvat će izvršiti Ulrike Muschaweck, koja je uspješno operirala Michaela Owena i Alana Shearera. Oporavak nakon takve operacije obično traje oko šest tjedana, a prvenstvo završava početkom svibnja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede Ilustracija loši uvjeti Čistačica se u japankama popela da očisti prašinu u zgradi Ministarstva i pala, dobit će veliku odštetu

Newcastle se trenutačno nalazi na 14. mjestu na ljestvici engleskog prvenstva sa 29 bodova, tek četiri više od zone ispadanja. 

'Svrake' su bez pobjede u zadnjih 12 kola i ozljeda prvog vratar dodatno je zakomplicirala situaciju na St. James Parku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene