Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Klasnić ustao iz kreveta i osjeća se bolje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dviju operacija, u četvrtak i petak, dan prije svoga 26. rođendana hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić ustao je iz kreveta.

Nakon što je njegovo tijelo odbacilo majčin bubreg koji mu je presađen te dramatičnih vijesti o pogoršanju njegova stanja, premda iscrpljen, Klasnić se osjeća bolje. 

Pročitajte i ovo Mileva Simetić Saliji agonija s državljanstvom Priča koja je ganula Hrvatsku: Mileva je dobila bubreg i jetru, operacija je trajala osam sati Slika nije dostupna Klasnić mora na transplantaciju bubrega!

- Ivan i mama prošetali su se hodnikom u bremenskoj bolnici. Oboje se sada osjećaju bolje izvijestio je Ivanov brat Josip, a piše Večernji list. 

Još se ne zna je li odbacivanje majčina bubrega, koji mu je presađen u četvrtak, prouzročila liječnička pogreška ili postoji i neki drugi razlog medicinske prirode.

- Majčin je bubreg na analizi jer treba otkriti zašto ga Ivanovo tijelo nije prihvatilo. Nitko nikoga ne optužuje, no sve nas strašno zanima što se zapravo dogodilo kazao je Ivanov brat Josip.

Josip je rekao da je još je rano govoriti o tome hoće li on biti novi donor. No, nema dvojbe da će Josip svome bratu dati bubreg bude li to moguće.
 
Iako Ivanovi bubrezi rade smanjenim intenzitetom, zasad, čini se, neće ponovno na operaciju. 

Čim mu zarastu rane od operacija, možda će napustiti kliniku u Bremenu kako bi vidio svoju šestomjesečnu kćerčicu Fabbiene Collen.
 
Njemački mediji danas nisu donijeli novu vijest o odbacivanju bubrega, a u lokalnim je novinama objavljena priča prema kojoj su Werderovi liječnici kontaktirali s Uefom, što je dokaz da su vjerovali u Ivanov povratak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene