Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Klasnić definitivno napušta Werder

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Klasnić na koncu sezone definitivno će napustiti redove njemačkog bundesligaša Werdera iz Bremena. Klasnić je odbio ponudu čelnika Werdera za produžetak ugovora i nakon sedam sezona napušta Weserstadion.

Klasniću u lipnju istječe ugovor nakon čega će bez odštete moći promjeniti sredinu. Svjesni kako će izgubiti kvalitetnog igrača čelnici Werdera ponudili su Ivanu nastavak suradnje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Klasniću ponuđen novi ugovor Slika nije dostupna Klasnić mora na transplantaciju bubrega!

'Nadamo se kako će ishod biti ipak drugačiji. Klasnić je odličan napadač koji je dokazao svoju kvalitetu i nakon što je imao ozbiljne probleme s bubrezima', kazao je sportski direktor Klaus Allofs. S Klasnićem su razgovarali i trener Thomas Schaaf i direktor Manfred Mueller no čini se kako je Ivan prelomio odluku.

Prema pisanju njemačkog tiska Klasnić odlazi iz kluba jer ne želi surađivati s liječnikom protiv kojeg je podigao tužbu zbog gubitka bubrega.

Klasnić je član Werdera od 2001. godine, a u 150 nastupa postigao je 49 pogodaka. Prije Werdera igrao je za St Pauli.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene