Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kapetani bundesligaša za Bayern

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U anketi provedenoj među kapetanima njemačkih nogometnih prvoligaša najviše izgleda za osvajanje naslova prvaka ima Bayern.

Od 18 kapetana njih 15 je svoj glas dalo bavarskom klubu, dva glasa je dobio Werder Bremen, a jedan HSV. 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću? Andrej Plenković i Zoran Milanović Parlamentarni izbori 2024. ANKETA Tko će sastaviti novu hrvatsku Vladu?

Za momčad u čijim redovima igraju hrvatski nogometaši Ivan Klasnić i Jurica Vranješ glasali su kapetan Werdera Frank Baumann i kapetan Wolfsburga Marcelinho, dok je HSV-u
glas dao kapetan Hanse Stefan Beinlich.

'Bayern je najveći favorit zbog sjajne momčadi ali i zbog velikog broja kvalitetnih igrača u pričuvi. Bayernova kluba je najduža i najkvalitetnija u ligi',' pojasnio je svoju odluku kapetan berlinske Herthe, Arne Friedrich.

Glas najtrofejnijem njemačkom klubu očekivano dao je i kapetan Bayerna, Oliver kahn. Bivši vratar njemačke reprezentacije smatra kako će se Bayernov trijumf biti uvjerljivi.

'Ne vidim momčad koja nas može zaustaviti. Osvojit ćemo naslov prvaka uvjerljivo', najavio je Kahn.

Njemačko prvenstvo ponovo kreće idućeg vikenda susretima 18. kola. Trenutačno je na prvom mjestu Bayern sa 36 bodova koliko ima i Werder na drugom mjestu, dok je treći HSV sa 32 boda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene