Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jug izborio Final Four

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktualni prvaci Europe vaterpolisti Jug Croatia osiguranja po treću sezonu uzastopce izborili su plasman na Final Four, završni turnir četvorice najboljih.

U uzvratnom susretu četvrtfinala Eurolige Jug je pred 3.500 gledatelja u Gružu pobijedio mađarski Vasas 9:7 (3:2, 2:2, 1:0, 3:3) i tako nadoknadio pogodak zaostatka iz prve utakmice.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Navijači Hajduka probili ogradu i upali na teren Dnevnik Nove TV pita Smatrate li da su postojeće kazne za huligane dovoljne? Ovako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Najefikasniji igrač u pobjedničkim redovima bio je Miho Bošković sa tri pogotka, Andro Bušlje i Maro Joković postigli su po dva pogotka, a među strijelce su se upisali i Ognjen Kržić, te Elvis Fatović. 

Vratar 'jugaša' Davor Car prikupio je 12 obrana. 

U suparničkim redovima prvi strijelac je bio Hosnyanczky sa tri pogotka, dok su po jednom suparničku mrežu zatresli Heinrich, Kovacz, Da.Varga i Matyac. 

Jug je utakmicu prelomio u posljednjoj četvrtini kada je uspio stvoriti tri pogotka prednosti (7:4, 8:5, 9:6). Presudila je odlična igra Dubrovčana s igračem manje, Vasas je naime, od šest prilika samo jednom iskoristio igračku prednost u bazenu.

Završni turnir održat će se 22. i 23. lipnja, a još uvijek nije
poznato tko će organizirati Final Four.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene