Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izraelski mediji ošto su napali izraelskoga izbornika Drora Kashtana nakon poraza u Tel Avivu od Hrvatske (3:4), a neki komentatori su igru Izraelaca, posebice igrača u obrani, nazvali 'skandaloznom'.


Najviše kritika izraelski izbornik doživio je u dnevniku Ha'aretz koji ga je otvoreno pozvao na ostavku. Dnevnik piše da najtalentiraniju izraelsku momčad u povijesti upropaštava staromodni strateg, koji nakon Hrvatske ne zaslužuje drugu šansu. 

Vezani članci Mario Zovak Šok u KBC-u Sestre milosrdnice - Zovak podnio ostavku na mjesto ravnatelja: "Svjedoci smo kriznih situacija koje KBC prolazi..." Slika nije dostupna Kashtan: Izrael će protiv Rusije ići na pobjedu

'Postoji granica naše zaboravnosti, dodaje Ha'aretz, komentiravši kako se ovaj domaći poraz može uporediti samo sa onim najtežim, od Danske (0:5) 1999., kada je isti list 'provalio' priču da su se nogometaši večer prije te utakmice 'družili sa escort-damama'.

Visokotiražni list Maariv tvrdi kako je javnost prevarena u očekivanju pobjede, a na terenu je izraelska obrana izgledala i igrala 'skandalozno'.

'Hrvatska po svemu izgleda kao sigurni putnik na Europsko
prvenstvo', tvrdi Maariv.