Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izraelci traže ostavku izbornika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izraelski mediji ošto su napali izraelskoga izbornika Drora Kashtana nakon poraza u Tel Avivu od Hrvatske (3:4), a neki komentatori su igru Izraelaca, posebice igrača u obrani, nazvali 'skandaloznom'.

Najviše kritika izraelski izbornik doživio je u dnevniku Ha'aretz koji ga je otvoreno pozvao na ostavku. Dnevnik piše da najtalentiraniju izraelsku momčad u povijesti upropaštava staromodni strateg, koji nakon Hrvatske ne zaslužuje drugu šansu. 

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini

'Postoji granica naše zaboravnosti, dodaje Ha'aretz, komentiravši kako se ovaj domaći poraz može uporediti samo sa onim najtežim, od Danske (0:5) 1999., kada je isti list 'provalio' priču da su se nogometaši večer prije te utakmice 'družili sa escort-damama'.

Visokotiražni list Maariv tvrdi kako je javnost prevarena u očekivanju pobjede, a na terenu je izraelska obrana izgledala i igrala 'skandalozno'.

'Hrvatska po svemu izgleda kao sigurni putnik na Europsko
prvenstvo', tvrdi Maariv.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene