Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon sjednice Upravnog odbora Hajduka službeno je potvrđeno kako je jednoglasnom odlukom novi trener 'bilih' postao Ivan Pudar.


Prvo se s novinarima oprostio sad već bivši trener Vulić, a javnosti se predstavio bivši trener Šibenika koji će odmah sjesti 'za kormilo' splitskog kluba. 

Vezani članci Zoran Marinović - 5 Poznati fotoreporter ogolio dušu: ''I ja plačem kad mi se skupi, nepodnošljivo je nekad biti u mojoj koži" Slika nije dostupna Hajdukova godina - od dna do novog uzleta

Do raskida ugovora između Hajduka i Zorana Vulića došlo je sporazumno, nakon što je u polufinalu Kupa Hajduk na čelu s Vulićem izgubio od Dinama, te na Poljudu od Pule. 

Novi trener Ivan Pudar prvi trening na Poljudu odradit će već danas. 

Pudar je nekadašnji vratar Hajduka, a nogomet je počeo igrati po malim klubovima poput Mosora i Solina. jedan je od ljudi koji su utjecali na razvoj talenta šibenčanina Ante Rukavine, pa se očekuje kako će mladi napadač tek sada doći do izražaja. 

Zoran Vulić je izjavio kako je zadovoljan svojim radom u proteklih nekoliko mjeseci. Čini se kako će ipak ostati u Hajduku te preuzeti vođenje njegovih mlađih sastava.