Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ivan Pudar novi trener Hajduka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sjednice Upravnog odbora Hajduka službeno je potvrđeno kako je jednoglasnom odlukom novi trener 'bilih' postao Ivan Pudar.

Prvo se s novinarima oprostio sad već bivši trener Vulić, a javnosti se predstavio bivši trener Šibenika koji će odmah sjesti 'za kormilo' splitskog kluba. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu Slika nije dostupna Hajdukova godina - od dna do novog uzleta

Do raskida ugovora između Hajduka i Zorana Vulića došlo je sporazumno, nakon što je u polufinalu Kupa Hajduk na čelu s Vulićem izgubio od Dinama, te na Poljudu od Pule. 

Novi trener Ivan Pudar prvi trening na Poljudu odradit će već danas. 

Pudar je nekadašnji vratar Hajduka, a nogomet je počeo igrati po malim klubovima poput Mosora i Solina. jedan je od ljudi koji su utjecali na razvoj talenta šibenčanina Ante Rukavine, pa se očekuje kako će mladi napadač tek sada doći do izražaja. 

Zoran Vulić je izjavio kako je zadovoljan svojim radom u proteklih nekoliko mjeseci. Čini se kako će ipak ostati u Hajduku te preuzeti vođenje njegovih mlađih sastava. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene