Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Italija: Benzema i Nasri, zvijezde Mercata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije zvijezde francuskog nogometa Karim Benzema iz Olympiquea iz Lyona i Samir Nasri iz Marseillea, najtraženiji su nogometaši u talijanskim klubovima za zimski 'mercato', piše "Gazzetta dello sport" u utorak.

Sportski dnevnik koji je otkrio imena pet najtraženijih igrača,
dvojicu Francuza stavio je na čelo liste na kojoj su također Brazilac Alessandro Mancini iz Rome, Portugalac Ricardo Carvalho iz Chelsea i Srbin Branislav Ivanović iz moskovske Lokomotive.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Francuska: Arsenal nudi 15 milijuna eura za Nasria Slika nije dostupna Real nudi 35 milijuna za Benzemu, a on želi u Milan

Benzema (19) i Nasri (20), procijenjeni na 30 milijuna eura svaki, predmet su interesa Milana i Intera, ali bi njima mogao konkurirati Real Madrid koji želi da francuski nogometaši igraju u Španjolskoj.

Inter želi da Samir Nasri bude zamjena za Luisa Figa, koji je
trenutačno ima problema s ozljedom noge, dok bi Benzema mogao biti zamjena za Ronalda.

Za Mancinija, čija bi se cijena mogla kretati oko 22 milijuna eura, zainteresirani su Olympique iz Lyona, Fiorentina i Inter.

Za Carvalha (10 milijuna eura) zainteresirani su Juventus i
Fiorentina, ali bi mogao isto tako biti zamijenjen s braničem Intera Walterom Samuelom, dodaje "Gazzetto dello Sport" dodajući da je za Ivanovića (15milijuna eura) zainteresiran Juventus.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene