Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvije zvijezde francuskog nogometa Karim Benzema iz Olympiquea iz Lyona i Samir Nasri iz Marseillea, najtraženiji su nogometaši u talijanskim klubovima za zimski 'mercato', piše "Gazzetta dello sport" u utorak.


Sportski dnevnik koji je otkrio imena pet najtraženijih igrača,
dvojicu Francuza stavio je na čelo liste na kojoj su također Brazilac Alessandro Mancini iz Rome, Portugalac Ricardo Carvalho iz Chelsea i Srbin Branislav Ivanović iz moskovske Lokomotive.

Vezani članci Slika nije dostupna Francuska: Arsenal nudi 15 milijuna eura za Nasria Slika nije dostupna Real nudi 35 milijuna za Benzemu, a on želi u Milan

Benzema (19) i Nasri (20), procijenjeni na 30 milijuna eura svaki, predmet su interesa Milana i Intera, ali bi njima mogao konkurirati Real Madrid koji želi da francuski nogometaši igraju u Španjolskoj.

Inter želi da Samir Nasri bude zamjena za Luisa Figa, koji je
trenutačno ima problema s ozljedom noge, dok bi Benzema mogao biti zamjena za Ronalda.

Za Mancinija, čija bi se cijena mogla kretati oko 22 milijuna eura, zainteresirani su Olympique iz Lyona, Fiorentina i Inter.

Za Carvalha (10 milijuna eura) zainteresirani su Juventus i
Fiorentina, ali bi mogao isto tako biti zamijenjen s braničem Intera Walterom Samuelom, dodaje "Gazzetto dello Sport" dodajući da je za Ivanovića (15milijuna eura) zainteresiran Juventus.