Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Inter: Adriano za Camoranesija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon još jednog incidenta Adriana čelnici Intera posve su izgubili strpljenje i čini se kako je razlaz brazilskog napadača i milanskog kluba samo pitanje trenutka.

Prema pisanju talijanskih listova predsjednik Intera Massimo Moratti je ponudio Adriana Juventusu u zamjenu za veznjaka Maura Camoranesia.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juventus: Camoranesi out mjesec dana Slika nije dostupna Nedved i Camoranesi ostaju u Juventusu

Moratti je već duže vrijeme ljut na Adriana, a nakon posljednjeg incidenta, kada se Brazilac potukao u noćnom klubu sa košarkašem Varesea Rolandom Howellom, Moratti se odlučio riješiti brazilskog napadača. Predsjednik lidera Serie A već je nekoliko puta nudio svog napadača Real Madridu, Barceloni i Fiorentini, no svi su pokušaji propali.

U taboru Juventusa pokazali su veliki interes za ovaj posao jer torinska "Stara dama" pokušava angažirati kvalitetnog igrača za iduću sezonu.

Adriano je član Intera od 2001. godine, a do sada je upisao 93 nastupa i 42 pogotka. Igrao je i za Fiorentinu i Parmu, te brazilski Flamengo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene