Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I trojica švedskih reprezentativaca kažnjena zbog izlaska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švedski nogometni izbornik Lars Lagerback u jučer navečer poslao je kući trojicu reprezentativaca zbog nediscipline. Iz trening-kampa švedske reprezentacije u Goeteborgu izbačeni su Zlatan Ibrahmović, branič Olof Mellberg i veznjak Christian Wilhelmsson.

Naime, švedski igrači u nedjelju su dobili slobodno popodne i večer, s tim da su se u hotel morali vratiti do 23,00 sata. 

Pročitajte i ovo Mlada djevojka maže lice kozmetičkim preparatom Opsjednutost starenjem Lanac ljekarni odlučio stati na kraj štetnoj pojavi među mladima: "U slučaju bolesti ovi proizvodi mogu im i naštetiti" Švedska vojska, ilustracija Ključna uloga Mogu li oni riješiti problem Ahilove pete NATO-a? "Mi smo jedna od rijetkih nacija koje se mogu nositi s ovakvim okruženjem"

To su ispoštovali svi reprezentativci, osim spomenutog trojca.

"Dogovor je bio da se igrači, nakon slobodnog popodneva i večeri, vrate u hotel do 23,00 sata za kada je bio zakazan kraći sastanak. 

Na sastanak jedino nisu došli Ibrahmović, Mellberg i Wilhelmsson. 

Oni su se u hotel vratili iza ponoći, oko 01,15 sati", priopćeno je iz švedskog reprezentativnog tabora. 

Zbog ovog ispada spomenuti trojac neće nastupiti u kvalifikacijskoj utakmici za EP 2008. protiv Lihtenštajna i to im je jedina kazna. 

Švedski izbornik je kazao da mu je vrlo žao što je morao izbaciti trojicu igrača, i da mu je to bila jedna od najtežih odluka u karijeri. 

Podsjećamo, sličan incident dogodio se prije dva dana u hrvatskoj reprezentaciji. 

Zbog "noćnog izleta" u narodnjački klub Fontana u Novom Zagrebu kući su poslani Darijo Srna, Ivica Olić i Boško Balaban.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene