Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon napadača Real Madrida Ruuda van Nistelrooya za nizozemsku U-23 reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine želi nastupiti i veznjak Milana Clarence Seedorf.


"Nastup na olimpijskim igrama oduvijek je bio moj san. Bila bi mi velika čast kada bi u Pekingu nosio dres nizozemske reprezentacije," poručio je Seedorf, na kojeg, baš kao niti na van Nistelrooya, izbornik nizozemske reprezentacije Marco van Basten više ne računa.

Vezani članci Slika nije dostupna Martina o protivnici: 'Suci su joj previše tolerirali' Slika nije dostupna Tisuće kupile lažne ulaznice OI

Prema pravilima Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) svaka reprezentacija na OI ima pravo angažirati trojicu igrača starijih od 23 godine. 

Vodstvo Olimpijskog odbora za sada se nije željelo izjašnjavati o ideji van Nistelrooya i Seedorfa, jer se nizozemska reprezentacija još uvijek nije plasirala na OI. 

Međutim, Nizozemci imaju velike izglede izvaditi vizu za Peking, jer su domaćini Europskog prvenstva U-21 reprezentacija, sa kojeg tri najbolje reprezentacije stječu pravo za nastup na OI.