Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hitzfeld ostaje u Bayernu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čelnik Bayerna iz Muenchena, Uli Hoeness, objavio je da Ottmar Hitzfeld ostaje na trenerskoj klupi i iduće sezone.

Hitzfeld se vratio u Bayern koncem siječnja, kada je klub otpustio Felixa Magatha. Tada je potpisao ugovor do kraja ove sezone i nijekao da bi mogao produljiti svoj boravak u Bayernu. No, čini se da mu je vodstvo Bayerna dalo dobre argumente da razmisli još jednom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hitzfeld spreman za novi izazov Slika nije dostupna Mourinho u Bayern?

"Ottmar nas je u potpunosti uvjerio da je prava osoba svojim izvanrednim radom posljednjih nekoliko tjedana i načinom na koji vodi momčad. Njegova odluka da produlji ostanak dala nam je mogućnost da planiramo za iduću sezonu", izjavio je Hoeness za službenu web stranicu kluba.

Bayern se vratio u utrku za naslov u Bundesligi, koji je i osvojio posljednje dvije sezone pod Magathom i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka izbacivši Real Madrid prošli tjedan.

"Drago mi je što ću nastaviti s radom ovdje. Posljednjih nekoliko tjedana sam osjećao veliko zadovoljstvo radeći ovaj posao i mislim da ova momčad i ja još možemo nešto postići. To je bio jako važan razlog za ostanak", izjavio je 58-godišnji Hitzfeld koji je već trenirao Bayern 1998. do 2004. S bavarskim klubom je 2001. osvojio Ligu prvaka, četiri naslova prvaka Njemačke i dva Njemačka kupa. Ligu prvaka osvojio je i s Borussiom Dortmund 1997.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene