Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hamilton: Naslov prvaka F1 će biti bez mrlje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutačno vodeći u ukupnom poretku Formule 1 britanski vozač McLarena Lewis Hamilton izjavio je kako treba 'zasukati rukave' ako želi postati prvi početnik pobjednik Formule 1 od 1950. godine.

Međutim, 22-godišnji Britanac je odbacio tvrdnje da će naslov prvaka imati mrlju ako ga osvoji on ili njegov klupski kolega Španjolac Fernando Alonso nakon špijunskog skandala koji je potresao svijet Formule 1, a u kojem je njihova momčad McLaren kažnjena oduzimanjem bodova u poretku konstruktora i s novčanom kaznom od 100 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FIA potvrdila Raikkonenenov naslov, McLaren uložio žalbu Slika nije dostupna McLaren: Nećemo favorizirati Hamiltona u Brazilu

"Svi smo puno radili ove godine i mislim da ekipa nije učinila ništa krivo", kazao je Hamilton nakon nedjeljne Velike nagrade Belgije vožene u Spa-Francorchampsu.

Naslov prvaka za vozače je sada jedino za što je zainteresiran
McLaren nakon kazne.

"Dobio sma priliku i iskoristio sam je na najbolji mogući način. Ne znam zašto ljudi misle da će, ako ga ja osvojim, naslov imati mrlju", rekao je Hamilton.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene