Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hajduk: Tužit ćemo Bonačića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je bivši trener Hajduka Luka Bonačić iz Irana poručio kako Hajduk u rukama drže menadžeri iz krim miljea, Hajduk je Bonačiću zaprijetio sudom.

Danas je predsjedništvo kluba poručilo kako su Bonačićeve izjave prenesene u javnosti na razini uličnog trača i da će Hajduk zadovoljštinu tražiti na sudu. 

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Ilustracija Upisano Srbin greškom sebe i sina upisao kao Hrvate, a onda je uslijedio šok

Tvrde kako su im iznesene tvrdnje nanijele i materijalnu štetu. 

U priopćenju tvrde:

"Ne želimo komentirati uvjerenja našeg bivšeg trenera o razlozima brutalnog napada na njega prošle godine jer taj problem mora riješiti policija i druga mjerodavna tijela. No, izjava bivšeg trenera je krajnje uvredljiva, jer ovaj klub ne vodi nikakva mafija već časni i pošteni ljudi koje je zapala teška dužnost stabilizirati klub što uz velike napore i činimo", kaže se u priopćenju.

"Nikome nećemo dozvoliti da se blatom nabacuje niti na nas u Upravi niti na Hajduk. Začuđuje nas također da se i neki drugi priznati bivši članovi Hajduka nadmeću tko će više kamenja nabaciti na njihov bivši klub", stoji uz ostalo u priopćenju Uprave Hajduka u kojem se na kraju kaže da će Hajduk zaštitu od ovakvih insinuacija zatražiti i na sudu. 

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, Marina Kraljević Gudelj, kazala je pak novinarima da nakon ovih izjava bivšeg trenera Hajduka Bonačića, koji trenutačno radi u Iranu, policija cijeli dan pokušava stupiti u telefonski kontakt s njim.

"Želimo da nam on potvrdi ove izjave u vezi prošlogodišnjeg napada na njega, jer lani nakon napada, na obavijesnom razgovoru u policiji nije izrazio sumnju niti na jednog eventualnog počinitelja niti nam je dao bilo kakve indicije o tome. Jedino nam je dao opis počinitelja na temelju čega smo napravili fotorobot", kazala je Marina Kraljević Gudelj.

Iako se danas pričalo da je Bonačić u strahu povukao iskaz, to čini se nije točno.

Više u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene