Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Guy Lacombe novi trener Stade Rennaisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Guy Lacombe, bivši trener Paris SG, imenovan je u ponedjeljak novim trenerom francuskog prvoligaša Stade Rennaisa, gdje će zamijeniti Pierrea Dr?ossija, "kako bi ekipu nakon šest uzastopnih poraza u francuskom prvenstvu učinio dinamičnijom".

"U dogovoru s vlasnicima nogometnog kluba Stade Rennais, Pierre Dreossi je predložio predsjedniku kluba Fredericu de Saint-Serninu da pozove Guya Lacombea, profesionalnog trenera koji će klub učiniti dinamičnijim", dodaje klub na svojim internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Priveden poznati trener borilačkog sporta zbog sumnje da je spolno zlostavljao dijete Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: AFP) "Nismo sigurni je li ovo čudo..." Sretan kraj drame na Tajlandu: Spašeno svih 12 dječaka i trener koji su više od dva tjedna bili zatočeni u špilji

Posljednjih nekoliko dana ime Guya Lacombea se spominjalo zajedno s imenom Vahida Halilhodžića kao moguće zemjene za Pierra Dreossija koji je odlučio ostaviti vođenje Rennaisa poslije godinu i pol dana.

Guy Lacombe (53) je od siječnja bez posla nakon što je smijenjen s mjesta trenera PSG-a, gdje je došao u prosincu 2005., poslije loših rezultata.

On je do sada trenirao Cannes, Toulouse, Guingamp i Sochaux.

U prvenstvu Francuske Rennes je na 13. mjestu na ljestvici sa 24 boda iz 18 utakmica.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene