Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Guy Lacombe, bivši trener Paris SG, imenovan je u ponedjeljak novim trenerom francuskog prvoligaša Stade Rennaisa, gdje će zamijeniti Pierrea Dr?ossija, "kako bi ekipu nakon šest uzastopnih poraza u francuskom prvenstvu učinio dinamičnijom".


"U dogovoru s vlasnicima nogometnog kluba Stade Rennais, Pierre Dreossi je predložio predsjedniku kluba Fredericu de Saint-Serninu da pozove Guya Lacombea, profesionalnog trenera koji će klub učiniti dinamičnijim", dodaje klub na svojim internetskim stranicama.

Vezani članci Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: Getty Images) Hollywood ne gubi vrijeme: Već se sprema film o spašavanju tajlandskih dječaka iz potopljene pećine Spašavanje dječaka na Tajlandu (Foto: AFP) Sretan kraj drame na Tajlandu: Spašeno svih 12 dječaka i trener koji su više od dva tjedna bili zatočeni u špilji

Posljednjih nekoliko dana ime Guya Lacombea se spominjalo zajedno s imenom Vahida Halilhodžića kao moguće zemjene za Pierra Dreossija koji je odlučio ostaviti vođenje Rennaisa poslije godinu i pol dana.

Guy Lacombe (53) je od siječnja bez posla nakon što je smijenjen s mjesta trenera PSG-a, gdje je došao u prosincu 2005., poslije loših rezultata.

On je do sada trenirao Cannes, Toulouse, Guingamp i Sochaux.

U prvenstvu Francuske Rennes je na 13. mjestu na ljestvici sa 24 boda iz 18 utakmica.