Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gianfranco Zola se vraća u Chelsea?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski nogometaš Gianfranco Zola izjavio je kako će se uskoro vratiti u londonski Chelsea, za koji je uspješno igrao prije desetak godina, i to kao trener ili sportski direktor.

"Naravno da se namjeravam vratiti u Chelsea, no nemojte me pitati kada. Razmišljao sam o povratku u London, kao i o poslu koji bi obnašao, bilo kao trener ili član stručnog stožera. Sada to ne izgleda moguće, ali za nekoliko godina...", kazao je Zola, koji zajedno sa Pierluigiem Casiraghiem vodi talijansku U-21 reprezentaciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Je li poraz od Chelseaja kraj velike Barcelonine dominacije? Slika nije dostupna Zasjenila i vlastitog psa VIDEO: Jennifer Aniston pokazala savršene noge u talk showu

Zola je jedan od najpopularnijih stranaca koji je ikad igrao u engleskoj Premier Ligi, a za Chelsea je u periodu od 1996. do 2003. zabio ukupno 80 zgoditaka.

Engleski mediji su nedavno objavili kako bi se Zola mogao naći u stručnom stožeru engleske reprezentacije koju je preuzeo Fabio Capello, no omaleni bivši napadač Cagliaria i Parme zasad odbija tu mogućnost.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene