Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši talijanski nogometaš Gianfranco Zola izjavio je kako će se uskoro vratiti u londonski Chelsea, za koji je uspješno igrao prije desetak godina, i to kao trener ili sportski direktor.


"Naravno da se namjeravam vratiti u Chelsea, no nemojte me pitati kada. Razmišljao sam o povratku u London, kao i o poslu koji bi obnašao, bilo kao trener ili član stručnog stožera. Sada to ne izgleda moguće, ali za nekoliko godina...", kazao je Zola, koji zajedno sa Pierluigiem Casiraghiem vodi talijansku U-21 reprezentaciju.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ja bih o tome razgovarala, znam da si ti ovisnica o SEKSU!' Slika nije dostupna Slavni nogometaš želi posvojiti bebu iz kanalizacije: 'On je dar od Boga!'

Zola je jedan od najpopularnijih stranaca koji je ikad igrao u engleskoj Premier Ligi, a za Chelsea je u periodu od 1996. do 2003. zabio ukupno 80 zgoditaka.

Engleski mediji su nedavno objavili kako bi se Zola mogao naći u stručnom stožeru engleske reprezentacije koju je preuzeo Fabio Capello, no omaleni bivši napadač Cagliaria i Parme zasad odbija tu mogućnost.