Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gerrard najplaćeniji Englez u Premiershipu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski mediji prenose informaciju da je Steven Gerrard s novim vlasnicima Liverpoola dogovorio plaću od 120.000 funti tjedno, što bi ga učinilo najplaćenijim Englezom u Engleskoj ligi.

George Gillett i Tom Hicks navodno su kapetanu Liverpoola obećali ugovor na 6 milijuna funti godišnje (gotovo 8,8 milijuna eura), a koji bi ga trebao zadržati na Anfieldu do kraja karijere. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gerrard prestigao Iana Rusha Slika nije dostupna I Inter želi Gerrarda

Sam Gerrard potvrdio je da pregovara o novom ugovoru. 

"Tom Hicks mi je rekao da me ne bi mogao vidjeti u nekom drugom klubu i da, pregovaramo o produljenju ugovora. Ništa me ne bi više radovalo od toga da potpišem novi ugovor. No, moramo zadržati i druge naše dobre igrače. To je vrlo važno", rekao je Gerrard za Liverpoolfc.tv. 

A i trener Redsa Rafa Benitez nada se da će dobru vijest moći službeno objaviti na dan finala Lige prvaka (23. svibnja). 

Gerrard je već vezan ugovorom do 2009. no Amerikanci su navodno bili odlučni u namjeri da kapetana Liverpoola zadrže i duže. Pregovori su brzo 'odrađeni' i sada se samo čeka objava.

Time bi Steven Gerrard bio plaćen jednako kao i zvijezde Chelsea Michael Ballack i Andrij Ševčenko, a svakako bi zasjenio i 5-godišnji ugovor koji je nedavno s Unitedom potpisao Cristiano Ronaldo za 'samo' 110.000 funti tjedno. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene