Obavijesti Video Pretražite Navigacija

FIFA suspendirala Mexesovog menađera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodna nogometna federacije (FIFA) potvrdila je šestomjesečnu suspenziju menadžera Oliviera Jouanneauxa zbog nepravilnosti koje je počinio prilikom transfera francuskog braniča Philippea Mexesa iz Auxerrea u Romu 2004. godine.

Osim što je suspendiran na šest mjeseci, Jouanneaux će u blagajnu FIFA-e morati uplatiti i 50.000 švicarskih franaka kazne. 

Pročitajte i ovo Boris Johnson Zabave ga koštale Bivši britanski premijer prevario javnost i parlament: Prijeti mu suspenzija Ilustracija SUSPENDIRANA JE Skandalozni video iz srpske bolnice! Medicinska sestra uživo prenosila porođaj: "Zgrožen sam ljudskom glupošću"

Nezadovoljan odlukom krovne nogometne organizacije Jouanneaux je uložio žalbu Arbitražnom sudu u Lausanni, no potom je povukao svoj zahtjev i prihvatio kaznu.

Jouanneaux je završio na sudu, jer je transferirao Mexesa u Romu premda je imao važeći ugovor s Auxerreom. Vodstvo francuskog kluba je tražilo 18 milijuna eura odštete, no Roma je pristala platiti tek 4.5 milijuna eura, nakon čega je Auxerre podnio tužbu. 

FIFA je presudila da talijanski prvoligaš mora platiti Auxerreu osam milijuna eura odštete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene