Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Fed Cup: Španjolke i Ruskinje u finalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tenisačice Španjolske i Rusije plasirale su se u finale Svjetske skupine ovogodišnjeg Fed Cupa nakon što su u polufinalima protiv svojih protivnica Kineskinja, odnosno Amerikanki povele sa nedostižnih 3:0.

Španjolke su iznenađujuće lako došle do pobjede u gostima protiv Kine, a odlučujući treći bod peterostrukim osvajačicama Fed Cupa donijela je danas Nuria Llagostera Vives, koja je svladala Peng Shuai sa 6:4, 6:4.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fed Cup: Hrvatska - Srbija 0:2 Slika nije dostupna Službeno nominiran sastav za Fed Cup dvoboj protiv Srbije

Ruskinje su u Moskvi protiv oslabljenih Amerinanki također sve riješile nakon trećeg dvoboja u kojem je Vera Zvonarjeva svladala Vaniu King sa 4:6, 6:3, 6:2. 

Finalni dvoboj igrat će se 13. i 14. rujna, a domaćin je Španjolska. Ruskinjama će to biti osmo finale, a triput su bile pobjednice i brane naslov iz 2007., kada su u četvrtfinalu svladale Španjolke sa 5:0 u Moskvi. Španjolke su Fed Cup pet puta, a još su u pet navrata poražene u finalu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene