Obavijesti Video Pretražite Navigacija

F1: Organizatori VN Japana vraćaju novce gledateljima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Organizatori Velike Nagrade Japana, 15. utrke svjetskog prvenstva formule 1 na kojoj je u nedjelju pobijedio Britanac Lewis Hamilton u McLaren-Mercedesu, vratit će nezadovoljnim gledateljima tri milijuna dolara.

Više stotina gledatelja je nakon utrke na Fuji Speedway stazi prosvjedovalo zbog svojih mjesta s kojih nisu vidjeli gotovo ništa. Organizatori su uvažili njihove prosvjede i vratit će ima novac za ulaznice, što je ukupno tri milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Nagrada Nove TV - 1 Nova nagrada Nova TV dobitnica je certifikata Equal Pay Champion: "U društvu smo kompanija koje provode pozitivne promjene" Hrvatska pošta zaposlenicima daje nagradu od 1200 eura Zbog velike fluktuacije Hrvatska pošta nagrađuje poštare i vozače s 1200 eura: Ipak, postoji jedna caka

"Ispričavamo se gledateljima jer nisu imali dobar pregled na stazu. To su bile montažne sjedalice i nismo provjerili kako se s njih vidi staza," kazao je predsjednik Fuji Speedway staze.

Posljednjih deset godina VN Japana se održavala u Suzuki, a ove je godine preselila na stazu u podnožju vulkana Fuji. Na Fuji Speedway stazi posljednja Grand Prix utrka je održana 1977. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene