Obavijesti Video Pretražite Navigacija

F1: Kovalainen napustio bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač McLaren-Mercedesa, 27-godišnji Finac Heikki Kovalainen, koji je na Velikoj Nagradi Španjolske doživio težak udes, napustio je bolnicu u Barceloni.

Finac je u 22. krugu utrke izgubio kontrolu nad bolidom i brzinom od 240 kilometara na sat udario u zaštitnu ogradu od automobilskih guma. Liječnici su u bolnici utvrdili da nema ozbiljnijih ozljeda pa su ga pustili na kućno liječenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi skandal: Massa ljut, Alonso se pravi lud! Slika nije dostupna Massa vjeruje da može osvojiti naslov

"Uopće se ne sjećam nesreće," kazao je Finac, te dodao: "Sve se dogodilo u sekundi, no srećom sve je završilo bez težih posljedica".

Nakon nesreće Kovalainen je prevezen u bolnicu "General de Catalunya" i nakon opsežnih pretraga je utvrđeno kako nema ozljeda glave, niti lomove.

"Još me malo boli glava i moram nositi okovratnik. No osjećam se sjajno. Jedva čekam kada ću ponovo sjesti za upravljač bolida," zaključio je Finac koji će još nekoliko dana ostati u Španjolskoj kako bi se odmorio, a kada liječnici upale "zeleno svjetlo" započet će s lakšim treninzima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene