Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Euroliga: Montepaschi treći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Košarkaši Montepaschija iz Siene osvojili su treće mjesto na ovogodišnjem 'Final Fouru' Eurolige nakon što su u dvoboju za treće mjesto u Madridu svladali Tau Ceramicu iz Vitorije sa 97-93 (21-19, 17-22, 23-20, 18-18; 18-14) nakon produžetka.

Najefikasniji u sastavu Montepaschija bili su Ksistof Lavrinovič sa 19 i Terrell McIntyre sa 16 koševa, dok su Tau Ceramicu predvodili Pete Mickeal sa 16 i Tiago Splitter sa 15 pogodaka.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Sportski duh VIDEO Neće pa neće: Tomašević pokušao zabiti koš, pogledajte kako je to izgledalo Slika nije dostupna SJEDNICA GRADSKE SKUPŠTINE Tomašević: ''Stanje u KK Ciboni je loše, u klub šaljem inspekciju, pozivam i Ministarstvo da učini isto''

Hrvatski reprezentativac u sastavu Tau Ceramice Zoran Planinić igrao je 20 minute, te je ubacio 5 koševa (šut za dva 0-4, trica 1-1, slobodna bacanja 2-4) uz 3 skoka i 2 asistencije. Usto, Planinić je promašio posljednji napad u regularnom tijeku utakmice kojim je mogao donijeti pobjedu svojoj momčadi.

U finalu koje počinje u 21 sat igrat će CSKA iz Moske i Maccabi iz Tel Aviva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene