Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Eto'o ostaje u Barceloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Barcelonin napadač, kemerunski reprezentativac Samuel Eto'o objavio je da će i sljedeće sezone nositi dres Barce.

Na taj način Eto'o je demantirao pisanje španjolskih medija po kojima je on trebao na kraju ove sezone otići iz Primere.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Eto'o out 2 mjeseca Slika nije dostupna Milan želi Eto'oa

"Već sam umoran od demantiranja pisanja novinara koji stalno objavljuju tekstove o mojem odlasku iz Barce. Imam čvrst ugovor. I klub i ja želimo nastaviti suradnju pa zbilja ne znam zašto pojedinim novinarima radi mašta kad pišu o meni i mojem odlasku iz Barcelone" - kazao je Eto'o.

Možda je povod pisanju novinara o Eto'ovom odlasku iz Barcelone to što je Berlusconijev Milan prošlog tjedna objavio da je zainteresiran za Eto'oa, ali je njegov glasnogovornik dan nakon toga pojasnio da će milanski klub početi pregovarati s Kameruncem tek kad završi prvenstvena sezone u Španjolskoj, to jest, od 18. lipnja.

U nedelju Barca igra susret posljednjeg kola u gostima kod
posljednjeplasirane Tarragone, koju će jamačno pobijediti, ali će to biti Pirova pobjeda, jer se očekuje da će i Real Madrid, koji je na vrhu ljestvice bodovno izjednačen s Barcom, pobijediti na svom stadionu Mallorcu i postati novi prvak Španjolske, jer ima bolji skor u međusobnim susretima s Barcelonom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene