Obavijesti Video Pretražite Navigacija

EP 2008: Austrijanci prodaju majice 'U gostima kod gubitnika'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjesni skromnih mogućnosti austrijske nogometne reprezentacije, domaćini predstojećeg EP-a barem imaju priliku našaliti se na svoj račun. To pokazuje primjer 27-godišnje grafičke dizajnerice Stefanie Schoeffmann, koje je krenula s prodajom prigodnih majica za EP na kojima stoji natpis "U gostima kod gubitnika".

"Ponosna sam na to što sam Austrijanka. Iako nisam osoba koja bi hodala uokolo mašući zastavom, mogu reći za sebe da sam domoljub. Ove majice samo su još jedan način proslave našeg domaćinstva Europskog nogometnog prvenstvg", kazala je Schoeffmann.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Rutilus pigus Ribari bijesni Došao u kulinarski program pa ispekao zabranjenu ribu: "Nisam znao, vjerovao sam prijatelju..."

Ideju za slogan dobila je kad je sa svojim prijateljima raspravljala o razlikama između njemačkog domaćinstva SP 2006. i Eura 2008., kojeg zajednički organiziraju Austrija i Švicarska.

Budući da je službeni slogan SP 2006. bio "U gostima kod prijatelja", Stefanie Schoeffmann odlučila je da bi za austrijski slučaj bio prigodan slogan "U gostima kod gubitnika" s obzirom na loše rezultate austrijske reprezentacije.

Ona kaže da se majice dobro prodaju u Austriji, a da narudžbe stižu i iz Švicarske te Njemačke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene