Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Eduardo je pokazao da je igrač za nas'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsene Wenger vrlo je zadovoljan onime što je u dvadeset minuta jučerašnje pripremne utakmice, prve u Arsenalovu dresu, pokazao Eduardo Da Silva.

- Eduardo ne priča mnogo, on na terenu pokazuje ono što zna. A zna mnogo, ima prirodnu inteligenciju, zna što treba učiniti na poziciji na kojoj se nađe, pokazao je da je igrač za nas, rekao je Wenger.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wenger traži uvođenje video tehnologije kao pomoć sucima! Slika nije dostupna Wenger: 'Frustrirani smo!'

Ipak, to ne znači izravni ulazak u prvu momčad.

- Nitko nije siguran u tzv. prvoj momčadi, svaka je utakmica za sebe. No, na Eduarda ozbiljno računam, nismo ga doveli bez veze, dobit će šansu, jasan je bio Wenger.

Na pitanje našeg novinara sviđa li mu se igra Luke Modrića, Wenger je odgovorio potvrdno.

- No, sada nećemo kupovati nove igrače, možda na zimu. Ali nemojmo sad o zimi, sada je još jako toplo, tim je riječima Wenger pokazao da ne želi dalje razgovarati o toj temi.

Sam Eduardo svoju je povučenost objasnio time što se još uvijek adaptira na novu sredinu. Nakon ove utakmice, kaže, mnogo mu je lakše.

- Zadovoljan sam i minutažom i onim što sam pokazao, s obzirom na to da se radi o mom prvom nastupu za Arsenal, kaže Eduardo.

- Nije mi se teško priviknuti na englesku igru jer se ne razlikuje previše od one u Hrvatskoj, sami ima manje grešaka, a igrači su fizički jači. No, glavno je da bude zdravlja, među dečkima sam koji svi znaju igrati nogomet, ali siguran sam da ću dobiti priliku.

Na pitanje razlikuju li se treninzi kod Wengera i Ivankovića, Eduardo kaže da su slični.

- Recimo da mi treninzi kod Wengera nisu teži. No, to je tako sada u pripremnom dijelu. Kad krene prvenstvo, barem su mi tako rekli, moraš davati apsolutni maksimum rekao je Eduardo te dodao kako mu se na utakmici najviše svidio Van Persie.


  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene