Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Dignuo sam Rijeku s dna ljestvice, a smijenili me zbog loših rezultata'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milivoju Bračunu, dojučerašnjem treneru Rijeke, još uvijek nije jasno iz kojih je razloga zapravo dobio otkaz. Već danas trening Rijeke prvi je put vodio Josip Kuže. Pismena odluka o otkazu Bračunu je uručena u ponedjeljak u 16.00 sati.

- Na klupu Rijeke došao sam u listopadu, kada se ona nalazila na trećem mjestu odozdola, dovukao sam je na sredinu tablice pa se pitam o kakvim lošim rezultatima govorimo, izjavio je u Temi dana Nove TV Milivoj Bračun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Egipat obranio naslov afričkog prvaka Slika nije dostupna Afričko prvenstvo: U finalu Kamerun i Egipat

Bračun je naglasio da kako u prvenstvu, s obzirom na okolnosti u kojima se klub našao, nisu imali prevelikih šansi boriti se za sam vrh ljestvice ili čak naslov.

Stoga su se okrenuli Kupu.

- Tempirao sam formu momčadi za polufinalnu utakmicu sa Slavenom Belupom, u klubu smo se dogovorili da nam je cilj osvajanje Kupa. I eto, smijenili su me uoči te supervažne, možda i ključne ovosezonske utakmice, s obzirom na postavljeni cilj, kaže Bračun.

Službeno objašnjenje iz kluba jest da trener rezultatima nije ispunio očekivanja, pogotovo s obzirom na to da je Rijeka ove godine uložila velika sredstva u pojačanja.

- To nije istina. Od svih dovedenih igrača samo za dvojicu su plaćene odštete klubovima iz kojih su dovedeni, ostali su imali čiste papire, tvrdi Bračun.

Također negira tvrdnje da je atmosfera u svlačionici bila loša.

- U svakoj svlačionici postoje dva-tri nezadovoljnika, no to u našem slučaju ni u jednom trenutku nije utjecalo na atmosferu, kaže Bračun. 

Ugovor s Rijekom Bračunu redovno istječe lipnju. Predmet je proslijedio svom odvjetniku, a u džepu još nema ponudu nekog drugog kluba.

    

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene