Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Di Carlo trener Parme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
43-godišnji Domenico Di Carlo jučer je imenovan novim trenerom Parme.

Di Carlo na toj dužnosti nasljeđuje Claudija Ranierija, koji je prije tjedan dan preuzeo vođenje momčadi torinskog Juventusa, koji je zbog ključne uloge u "aferi Calciopoli" bio lišen naslova prvaka države i izbačen iz Prve ligeđ, ali se poslije jednogodišnjeg natjecanja u II. ligi vratio u Serie A.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Inter prvak, Milan ostao bez Lige prvaka, Parma ispala Slika nije dostupna Video: Navijači Parme sukobili se s policijom

Domenico Di Carlo nikad ranije nije trenirao neku momčad iz Serie A, ali je u zadnje četiri sezone postigao impresivne rezultate vodeći momčad Mantove, koju je iz četvrte lige (Serie C2) doveo u Serie B da bi u zadnje dvije sezone figurirala kao jedan od kandidata za prijelaz u elitno talijansko nogometno društvo.

Od Di Carla se očekuje da će preporoditi Parmu, koja je ove sezone zauzela 12. poziciju u Serie A nakon što se jedno vrijeme spašavala od ispadanja iz prve lige i da će od nje stvoriti respektabilnu momčad, koja će se boriti za mjesto u vrhu ljestvice najboljih talijanskih klubova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene