Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš i u izboru novinara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo (23) dobio je u petak još jednu nagradu za najboljeg nogometaša u Engleskoj. Ovaj puta pobijedio u izboru Udruge novinara koji prate nogomet.

Ronaldo je uvjerljivo slavio ispred Liverpoola napadača Fernanda Torresa i Portsmouthova vratara Davida Jamesa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester za Ronalda traži najmanje 100 milijuna eura Slika nije dostupna Cristiano Ronaldo orgijao s 5 prostitutki

Ronaldo je tek drugi nogometaš u povijesti koji je dva puta zaredom pobijedio u anketi koju organizira Udruga novinara koji prate nogomet. Prije njega to je uspjelo bivšem Arsenalovu napadaču Thierryju Henryju, koji je osvojio nagradu 2003. i 2004. godine.

Nagrada za najboljeg nogometaša u Engleskoj, koju dodjeljuje Udruga novinara, ove godine bilježi 60. obljetnicu, a prvi dobitnik bio je legendarni Stanley Matthews 1948. godine.

Prošlog tjedna Cristiano Ronaldo je drugu godinu zaredom proglašen je za najboljeg nogometaša u Engleskoj od strane svojih kolega, odnosno Udruge profesionalnih nogometaša.

Cristiano Ronaldo je ove sezone zabio 38 golova u ligaškim i kup utakmicama i najzaslužniji je što je Manchester United u utrci za domaću krunu i naslov europskog prvaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene