Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Contreras traži istragu u Primeri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar španjolskog nogometnog prvoligaša Real Betisa, Koke Contreras zatražio je policijsku istragu o korupciju i namještanju rezultata u elitnom razredu španjolskog nogometa.

Contreras smatra kako se u Primeri događa isto kao i u Serie A, koju je prošloga ljeta tresla velika afera oko namještanja rezultata utakmica.

Pročitajte i ovo Sudar dva vojna malezijska helikoptera tragedija u Maleziji VIDEO Objavljena snimka strašne nesreće: Dva vojna helikoptera sudarila se tijekom vježbe, poginulo 10 ljudi Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

"Ako se se korupcija i namještanja dogodili u Italiji, zar mislite da toga nema u Španjolskoj. Policija bi imala mnogo posla i u Španjolskoj kada bi krenula u istragu," smatra jedinica Betisa.

Njegov istup pozdravili su predsjednik kluba Jose Leon i trener Luis Fernandez koji su optužili vodstvo nogometnog saveza da želi izbaciti Betis iz Primere.

Dva kola prije kraja prvenstva Betis se nalazi na 16. mjestu
španjolskog prvenstva sa 37 bodova, četiri više od zone ispadanja. Do kraja prvenstva momčad iz Seville očekuje domaći ogled protiv Osasune, te gostovanje kod Racing Santandera.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene