Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vratar španjolskog nogometnog prvoligaša Real Betisa, Koke Contreras zatražio je policijsku istragu o korupciju i namještanju rezultata u elitnom razredu španjolskog nogometa.


Contreras smatra kako se u Primeri događa isto kao i u Serie A, koju je prošloga ljeta tresla velika afera oko namještanja rezultata utakmica.

Vezani članci Policija, ilustracija Strava u Podravini: Čak 28 godina držao ga kao roba, silio na težak rad i zlostavljao Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati

"Ako se se korupcija i namještanja dogodili u Italiji, zar mislite da toga nema u Španjolskoj. Policija bi imala mnogo posla i u Španjolskoj kada bi krenula u istragu," smatra jedinica Betisa.

Njegov istup pozdravili su predsjednik kluba Jose Leon i trener Luis Fernandez koji su optužili vodstvo nogometnog saveza da želi izbaciti Betis iz Primere.

Dva kola prije kraja prvenstva Betis se nalazi na 16. mjestu
španjolskog prvenstva sa 37 bodova, četiri više od zone ispadanja. Do kraja prvenstva momčad iz Seville očekuje domaći ogled protiv Osasune, te gostovanje kod Racing Santandera.