Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Čilić u polufinalu protiv Lopeza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ATP turniru tenisača u u Gstaadu u Švicarskoj Marina Čilića u polufinalnom susretu čeka Španjolac Feliciana Lopeza. Zbog kiše, koja je poremetila program prethodna dva dana, Ivan Ljubičić i Marin Čilić u petak su odigrali po dva meča.

Marin Čilić se plasirao u polufinale nakon što je u četvrtfinalu sa 6:7 (5), 6:3, 7:5 svladao 32-godišnjeg Rumunja Andreja Pavela te će s ovim rezultatom bitno popraviti svoj plasman na ATP ljestvici - prije Gstaada bio je 316.

Pročitajte i ovo Provjereno: Navijačka groznica - 1 U pobjedi i porazu Neki ga već nazivaju najboljim trenerom svih vremena: "Mislio sam da je to mjesto rezervirano za neke druge face" Andrew Dalgleish, britanski veleposlanik u Hrvatskoj (Foto: Dnevnik.hr) Pomno prati SP Britanski veleposlanik ima poruku za Vatrene: "Sretno, ali ne previše"

Čilić je do nastupa u Gstaadu dobio samo jedan meč na ATP Touru, u siječnju ove godine je u Zagrebu svladao Rusa Igora Andrejeva, da bi ovoga tjedna u Gstaadu stigao do nova tri uspjeha, od toga dva u istom danu. Nakon Srbina Vemića u tri seta, bolji je bio i od Pavela.

Ivan Ljubičić nije se uspio plasirati u polufinale. Nakon što je prijepodne u tri seta svladao domaćeg igrača Chiudinellija, bolji od Ivana je u četvrtfinalu bio Španjolac Feliciano Lopez sa 7:6 (4), 6:3.

Tako je propao hrvatski obračun u polufinalu, jer će protiv Marina Čilića igrati Lopez.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene