Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Chicago zaustavio Dallas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zahvaljujući odličnoj obrani Chicago Bullsi uspjeli su na domaćem terenu nadvisiti do jučer vodeću momčad NBA lige Dallas Maverickse rezultatom 96-85.

Veteran P.J. Brown sjajno je zaustavio Dirk Nowitzkog, koji je u prve tri četvrtine imao vrlo loš šut iz igre (4-16), pa su Bullsi imali punu kontrolu rezultata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Košarkaška diplomacija' Rodman: Trenirat ću reprezentaciju Sj. Koreje, Kim želi da napišem knjigu o njemu Slika nije dostupna Toni Kukoč: Dosta toga, što smo vježbali za SP, se izgubilo

Ben Gordon (30) i Luol Deng (21) predvodili su Bullse, dok je Nowitzki na kraju ipak ubacio svojih standardnih 28 koševa uz 11 skokova, ali nije uspio spasiti svoju momčad drugog poraza u posljednje 23 utakmice.

New Jersey Netsi izgubili su treću utakmicu zaredom s jednim košem razlike, zanimljivo sve tri na gostovanjima u Kaliforniji. Nakon minimalnih poraza od Sacramenta i Golden Statea, uslijedio je još jedan ovoga puta na gostovanju kod Los Angeles Clippersa sa 101-102. 

Junak Clippersa bio je Cuttino Mobley (17) koji je postigao
pobjedničku tricu samo 0.6 sekundi prije kraja. Elton Brand (18), Corey Maggette (18) i Sam Cassell (15, 10 asistencija) također su odigrali solidno za pobjednike, dok je u sastavu Netsa najbolji bio Vince Carter (33).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene