Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Cassano ostaje u Sampdoriji, Borriello u Milanu mijenja Gilardina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač talijanske nogometne reprezentacije Antonio Cassano raskinuo je ugovor s Real Madridom i potpisao je ugovor sa Sampdorijom na 5 godina.

Cassano je proteklu sezonu proveo na posudbi u "Sampi", a čelnici kluba uspjeli su u potpunosti otkupiti njegov ugovor. Sampdorija neće Realu morati ništa platiti, no u slučaju da napusti stadion Luigi Ferraris "Kraljevski klub" će dobiti 7 milijuna eura. Cassano će po sezoni zarađivati 2.8 milijuna, a u ugovor je ugrađena i fiksna odšteta od 20 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Real: Za Kaku 55 milijuna eura, Baptista i Cassano Slika nije dostupna Cassano tuži Real Madrid zbog navodnog mobbinga

Novi ugovor je potpisao i Cassanov suigrač iz talijanske reprezentacije, Marco Borriello. Prošlu sezonu Borriello je igrao za Genou, a karijeru će nastaviti u Milanu. Genoa će dobiti 7.5 milijuna eura, a Borriello je potpisao ugovor na četiri godine. 

Borriello je prvi put u Milan stigao 2002. godine, no na San Siru nikada nije dobio priliku i cijeli ugovor je proveo na posudbama u Empoliu, Reggini, Sampdoriji i Trevisou. Prošle godine Genoa je otkupila dio ugovora, no od iduće sezone Borriello će biti u potpunosti Milanov igrač.

Borriello je prošle sezone postigao 19 pogodaka i bio je treći strijelac Serie A, a u redovima Milana bi trebao zamijeniti Alberta Gilardina, koji je preselio u Fiorentinu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene