Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello uvrstio Stuarta Pearcea u stožer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi engleski izbornik Fabio Capello uključio je u svoj stručni stožer poznatoga bivšega engleskog nogometaša Stuarta Pearcea, koji je još iz igračkih dana zaradio nadimak "Psyho".

Capello je uvrštenjem Pearcea ispunio ranije dato obećanje, da će u do danas posve talijanski stručni stožer uključiti i Engleza, a Pearce će, uz ulogu Capellova pomoćnika, obavljati i dužnost izbornika engleske U-21 reprezentacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U svom domu u Walesu Bivši bubnjar Stereophonicsa pronađen mrtav Slika nije dostupna Dodik najavio referendum Oštro upozorenje SAD-a Republici Srpskoj

"Na meni je bilo da odlučim između Trevora Brookinga i Stuarta Pearcea, a odlučio sam se za Stuarta jer ima ogromnog iskustva u engleskom nogometu i kao igrač i kao trener. On posve dobro razumije moje metode i cilj koji smo postavili. Bit će izbornikom U-21, ali će u dvobojima A reprezentacije sjediti odmah do mene na klupi", kazao je
Cappello.

Pearce je u kao igrač nastupao za Nottingham Forest, Newcastle United i West Ham United, a ima i 78 nastupa za englesku reprezentaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene