Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello (opet) otpisao Beckhama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
David Beckham ipak još neće upisati svoj 100. nastup za Englesku, jer ga je izbornik Fabio Capello izostavio s popisa za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske 6. veljače.

Ponavlja li se povijest? Fabio Capello, koji je Beckhama 'otpisao' i dok je bio trener u Real Madridu, navodno nije baš siguran je li bivši kapetan Engleske u dovoljno dobroj formi. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Engleska protiv Bjelorusije bez Terryja i A. Colea Slika nije dostupna Beckham: Dobili smo tešku skupinu

Becks, koji je donedavno trenirao s Arsenalom, pak smatra drugačije. Za BBC je izjavio kako je "u najboljoj mogućoj formi i potpuno spreman za nastup u reprezentaciji". 

Beckham će tako najvjerojatnije pričekati na ulazak u 'društvo' Petera Shiltona, Bobbyja Moorea, Sir Bobbyja Charltona i Billyja Wrighta koji su za Englesku upisali jubilarnih 100 ili više nastupa. 

Posljednji službeni nastup za reprezentaciju, Beckham je upisao upravo protiv Hrvatske na kvalifikacijama za Euro 2008., no sigurno ne želi da mu baš ta utakmica ostane u uspomeni kao oproštajna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene