Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Capello i Mijatović 'lete' iz Reala?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski sportski dnevnik "AS" danas je objavio da će trener Real Madrida Fabio Capello dobiti otkaz, iako je klubu donio prvi naslov prvaka Španjolske nakon četiri godine, a da će za njim i sportski direktor Peđa Mijatović.

Fabio Capello je nakon napisa u AS-u da će dobiti otkaz i da će ga zamijeniti trener Getafea Bernd Schuster izjavio da bi želio ostati na kormilu madridskog kluba. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Calderon podržava Schustera Slika nije dostupna Otkaz Capellu - 18 milijuna eura

"Želio bih ostati u Realu i osvojiti Ligu prvaka. Sljedećih dana
razgovarat ću s predsjednikom kluba Ramonom Calderonom. On me je doveo kako bi Real ponovno osvajao trofeje i čini mi se da sam ja svoju dužnost ispunio", izjavio je Capello za talijanski dnevnik "Gazzettu dello Sport".

Capello je napomenuo da se od prvog dana u Realu "osjeća kao losos koji pliva uzvodno". No, vrlo je indikativno da je izjavio i da najboljim europskim klubom ove sezone smatra engleski Chelsea, unatoč tomu što nisu uspjeli osvojiti naslov prvaka Europe, ali ni Engleske. Kako se već otprije Capella povezivalo s Mourinhovim poslom, možda je to najnovije 'ulizivanje' Talijana Romanu Abramoviču. No, ako ni to ne 'upali', Capello kaže da bi mogao i zauvijek odustati. 

"Najbolje momčadi već imaju trenere, što znači da bih čak mogao i odustati od trenerskog posla, a još dvije godine su mi ionako plaćene", objavio je Talijan.

>> Capello i Buffon u Chelseu?

>> Mourinho i Lampard u 'paketu' u Real?

A Bernd Schuster je nedavno za časopis njemačkog nogometnog saveza (DBF) izjavio: "Pripremam se treniranje Reala u idućoj sezoni. Nisam lud, samo kažem da ću biti spreman za taj posao". 

Španjolski dnevnik AS također tvrdi da će biti smijenjen i sportski direktor Reala Predrag Mijatović. Njega bi trebao naslijediti trener Racing Santandera Miguel Angel Portugal.

Mijatović je najzaslužniji što je Capello prošle godine postao trener Reala. Inače, Capello ima ugovor s Realom do ljeta 2009. godine. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene