Obavijesti Video Pretražite Navigacija

C. Ronaldo: Odlazim u Španjolsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Manchesterov krilni napadač Cristiano Ronaldo rekao je svojim portugalskim suigračima da želi otići iz Engleske.

Valencijina zvijezda Hugo Viana tvrdi da će se mladom Portugalcu uskoro ostvariti želja da zaigra za Barcelonu ili Real Madrid.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Objavio na Twitteru i Facebooku Cristiano Ronaldo postao otac!! Slika nije dostupna K'o Apolon... Harry Potter: Želim izgledati kao Cristiano Ronaldo

"On neće još dugo ostati u Manchesteru. Moraju biti svjesni da će ga teško zadržati", rekao je Viana. 

"Naporno je radio i neće proći dugo, a već će biti u nekom drugom klubu, puno većem i važnijem od Manchestera", dodao je. 

22-godišnji Ronaldo razgovarao je o svojoj budućnosti s Vianom, bivšim igračem Newcastlea prošli tjedan, nakon prijateljskog susreta Brazila i Portugala. Oni su bliski prijatelji, koji su zajedno 'odrastali' u mladoj momčadi Sportinga iz Lisabona. 

"Svi znaju da ako momčad poput Barcelone ili Reala želi nekog igrača, onda će ga i dobiti", rekao je 24-godišnji Viana. 

Ronaldo je navodno Viani i njegovu suigraču Miguelu priznao da teži igri u La Ligi.

"Mi smo mu na to rekli da je njegovo ime ionako već povezano sa Španjolskoj. On je jako skroman, ali mi znamo da želi doći. A momčad poput Barcelone, Madrida ili Valencije bi za njega bila idealna", smatra Viana. 

"Napredovao je munjevitom brzinom i sada je jedan od trojice najboljih. A biti u rangu s Ronaldinhom i Decom nije mala stvar", dodao je. 

I Luis Figo smatra da Cristiano treba dobro razmisliti o svojoj budućnosti u Manchesteru. 

"On je Portugalac s najboljom perspektivom na europskom tržištu. Može postići puno, no mora biti oprezan u izboru kluba. U individualnom smislu, Cristiano može osvojiti bilo koji naslov jer ima dovoljno kvalitete. Ipak, to najviše ovisi o klubu", smatra Figo. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene