Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bugarski vratar postigao 27. pogodak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vratar turskog nogometnog prvoligaša Kayserispora Bugar Dimitar Ivankov (31) postigao je pogodak iz jedanaesterca u porazu svoje momčadi od Sivasspora (2:3).

Bio je to 27. pogodak Ivankova u karijeri čime se približio na pogodak zaostatka za 'jedinicom' Bayer Leverkusena, Hansom-Jorgom Buttom koji zauzima šesto mjesto ljestvice golmana s najviše postignutih pogodaka.

Pročitajte i ovo Belišće zbog pirotehnike Trenutak do katastrofe: Dječak na utakmici za dlaku izbjegao teške ozljede, raketa ispaljena iz publike pogodila ga u glavu! Slika nije dostupna Nesreća na igralištu Na dječaka 'pala vratnica', hitno prebačen u splitski KBC

'Nažalost, moj pogodak nam nije pomogao da upišemo bodove. Početkom sezone nisam niti sanjao da bi mogao dostići Butta, međutim sada mu pušem u leđa', izjavio je Ivankov koji je ove sezone postigao tri pogotka za četvrtoplasiranu momčad turskog prvenstva.

Prvo mjesto na listi vratara s najviše pogodaka drži Brazilac Rogerio Ceni iz Sao Paula sa 69 postignutih pogodaka. Drugi je Paragvajac Jose Luis Chilavert (62), a treći Kolumbijac Rene Higuita (41). Ispred Ivankova je i Meksikanac Jorge Campos (40).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene