Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Borba oglašivača za reprezentativce!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europsko nogometno prvenstvo sve je bliže, a kad nema utakmica, naše reprezentativce možemo gledati i u nekim drugim ulogama. U medijskom prostoru sve je više reklamnih spotova i kampanja u kojima su upravo oni u glavnim ulogama.

Plasman na Europsko prvenstvo, uz sportski prestiž, Nogometnom je savezu donio i mnogo sponzora. Svako se okupljanje Hrvatske reprezentacije koristi i za snimanje reklamih spotova za glavne sponzore HNS-a. Ništa čudno, kad se zna da svaki ugovor Savezu donosi milijune. 

Pročitajte i ovo Slavlje Vatrenih BRAVO, VATRENI! Stižu čestitke državnoga vrha i domaćih političara: Vatrenima poruku poslao i legendarni šahist Slika nije dostupna VELIKA POBJEDA Bivša predsjednica na koljenima proslavila pobjedu nad Rusijom: "Hvala vam, Vatreni!"

No, velika potražnja za glavnim akterima iz reprezentacije donosi i angažman za sponzore izvan Saveza. Mnogi bi rekli, prava gužva u sponzorskom šesnaestercu. 

Posljednjih mjeseci, izbornika Slavena Bilića smo često viđali u manekenskoj ulozi. Prošli vikend je pak sa svojim bendom snimio spot za navijačku himnu. 

Interes medija, a posebno oglašivača, kada su poznata nogometna imena u pitanju nije neuobičajen ni izvan granica Hrvatske. 

Omiljena lica s nogomenih terena tako ćemo, barem do Eura, gledati u brojnim promidžbenim spotovima. Navijačima, koji svoje idole vole vidjeti u bilo kakvoj ulozi, to i nije mrsko. No, ipak bismo sve ove promidžbene poruke rado mijenjali za gledanje reprezentacije na terenima do samog završetka Eura.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene