Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blaž Slišković podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Blaž Slišković podnio je ostavku nakon što je izabrana bosanskohercegovačka vrsta u srijedu na domaćem terenu izgubila kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Europsko prvenstvo 2008. s Mađarskom (1:3).

Kako prenose svi bosanskohercegovački dnevni listovi Slišković je ostavku neposredno nakon utakmice podnio iz "moralnih razloga" a na isti potez odlučio se i direktor svih nogometnih reprezentacija BiH Ahmet Pašalić. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slišković povukao ostavku, ostaje izbornik BiH Slika nije dostupna Slišković otišao zbog neukusnog skandiranja

"Obećali smo da ćemo osvojiti šest bodova iz dva meča i stoga osjećam moralnu obvezu povući se s dužnosti selektora", kazao je Slišković nakon poraza njegovih nogometaša na utakmici odigranoj u Zenici. 

Nakon dvoboja s Mađarima Bih je sa petom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini s tri osvojena boda. Komentirajući tijek utakmice u Zenici, mediji drže kako je lošem rezultatu doprinio i ciparski sudac Costas Kapitanis koji je otvoreno podupirao Mađare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene