Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Blaž Slišković podnio je ostavku nakon što je izabrana bosanskohercegovačka vrsta u srijedu na domaćem terenu izgubila kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Europsko prvenstvo 2008. s Mađarskom (1:3).


Kako prenose svi bosanskohercegovački dnevni listovi Slišković je ostavku neposredno nakon utakmice podnio iz "moralnih razloga" a na isti potez odlučio se i direktor svih nogometnih reprezentacija BiH Ahmet Pašalić. 

Vezani članci Prosvjed u Sarajevu - 5 Crni rekord u BiH, nikad više umrlih. Prosvjedi u Sarajevu: ''Mi nemamo vladu, imamo samo osobe na platnom spisku'' Dezinfekcija bolnice u Bratislavi, ilustracija Zbog optužbi za loše upravljanje pandemijom, slovački ministar zdravstva podnio ostavku

"Obećali smo da ćemo osvojiti šest bodova iz dva meča i stoga osjećam moralnu obvezu povući se s dužnosti selektora", kazao je Slišković nakon poraza njegovih nogometaša na utakmici odigranoj u Zenici. 

Nakon dvoboja s Mađarima Bih je sa petom mjestu u svojoj kvalifikacijskoj skupini s tri osvojena boda. Komentirajući tijek utakmice u Zenici, mediji drže kako je lošem rezultatu doprinio i ciparski sudac Costas Kapitanis koji je otvoreno podupirao Mađare.