Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blasi i Zalayeta iz Juventusa u Napoli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosadašnji dvojac talijanskog nogometnog velikana Juventusa, Emanuele Blasi (27) i Marcelo Zalayeta (28) karijeru će nastaviti u redovima Napolia.

Premda je za njihove usluge bilo zainteresirano još nekoliko talijanskih klubova obojica su prihvatila ponudu iz Napulja. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juventus želi Rukavinu? Slika nije dostupna Juventus kupio Grygeru

Blasi je bio član Juventusa od 2004. godine no nikada nije dobio pravu priliku, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Fiorentini. Za Juve je odigrao ukupno 40 utakmica. 

Zalayeta je za klub iz Torina igrao od 1997. godine, no ukupno četiri sezone je proveo na 'kaljenju' u Empoliju, Sevilli i Perugiji. Za Juventus je prikupio 60 nastupa i osam pogodaka.

'Nisam više želio sjediti na klupi i čekati na mrvice. Dovoljno sam dugo u Italiji i znam da zaslužujem mjesto u momčadi. Ako ne u Juventusu onda u nekom drugom klubu,' poručio je Urugvajac Zalayeta.

Napoli je tijekom prijelaznog roka na pojačanja potrošio 20 milijuna eura, a među novim licima su i Walter Gargano iz Danubio Montevidea, Ezequiel Ivan Lavezzi iz Atletico San Lorenza, te Matteo Contini iz Parme.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene