Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blanki Vlašić i stručnom timu za zlato 360 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH na odlučila je dodijeliti novčanu nagradu za osvojenu zlatnu medalju Blanke Vlašić na Svjetskom prvenstvu u atletici održanom u Japanu u ukupnom iznosu od 360 tisuća kuna.

'Svi smo ponosni na zlatnu medalju Blanke Vlašić koju je osvojila u skoku uvis, ali i na njezin stručni tim', rekao je premijer Ivo Sanader na sjednici Vlade.

Pročitajte i ovo Parlamentarni izbori 2024. Pregovori još traju Pregovori Plenkovića i Domovinskog pokreta u slijepoj ulici, HDZ žestoko po Milanoviću: "Komično je pratiti kako se koprca" Ilustracija TKO SE SVE RASPAO? Raspadi nakon izbora kompliciraju situaciju: Pogledajte kako sada izgleda jednadžba do 76 saborskih ruku

Sportašica Blanka Vlašić će odlukom Vlade dobiti 120 tisuća
kuna, kao i njezin trener Joško Vlašić, dok će pomoćnom treneru biti uplaćeno 84 tisuće kuna, a Blankinom fizioterapeutu 36 tisuća kuna.

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić uvjerljivim je nastupom u
disciplini skok uvis, preskočivši 205 centimetara, osvojila zlatnu medalju, prvu hrvatsku zlatnu medalju ikada osvojenu na svjetskim prvenstvima u atletici.

Novac će, prema prihvaćenom rješenju o odobrenju sredstava, biti isplaćen iz proračunske zalihe Državnog proračuna za 2007.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene