Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Blanka Vlašić večeras skače u Stockholmu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naša najbolja atletičarka i rekorderka u skoku u vis Blanka Vlašić večeras će nastupiti na Super Grand Prix mitingu u Stockholmu.

"Želim nastaviti pobjednički niz i napraviti dobar rezultat više nego inače jer mi je to posljednji miting uoči Svjetskog prvenstva u Osaki. Za to su mi potrebni barem prosječni meteorološki uvjeti. To bi mi ostavilo samopouzdanje i dobro ozračje tijekom priprema za Japan", kazala je naša rekorderka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIDEO Blanka: Ovo je jedan od vrhunaca moje karijere Slika nije dostupna Blanka Vlašić: Mogla bih se ostaviti skakanja, ali...

Protivnice u Stockholmu bit će joj sve najbolje skakačice, s
izuzetkom Ruskinje Jelene Slesarenko i povrijeđene Talijanke Antonnete di Martino.

Najveća Blankina supranica bit će svakako miljenica domaće publike Kajsa Bergqvist, koja od prošle godine drži rekord stadiona sa preskočenih 202 cm, a ništa manje opasna neće biti ni Belgijanka Tia Helebaut.

Iz prikrajka tri favoritkinje pokušat će ugroziti sve bolja Španjolka Beitia Ruth, koja je nedavno na postavila nacionalni rekord od 202 cm te Ruskinja Ana Čečireva koja je ove godine preskočila 201 cm.

Natjecanje počinje u 19.25 h., a dijamant vrijedan 10.000 dolara organizator poklanja svakom atletičaru ili atletičarki koji obori rekord mitinga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene